2013. augusztus 30., péntek

Hammeres cikk

Az Iron Maidnem beszámolóm megjelent a Hammerben,és itt is olvasható lesz az újságból kimásolt formában. Ha a képre ráklikkelsz,nagy lesz!



Thor: The Dark World bővített előzetes

Ha már a flimeről ma megosztottam egy posztot,  akkor jöjjön a következő!

Rábukkantam az októberben érkező új Thor film bővített előzetesére. Elég jól néz ki! Várjátok a novemberben érkező filmet?


METALLICA - INFÓ A 3D-S FILM HAZAI FORGALMAZÁSÁRÓL - A világpremier szeptember 9-én lesz

Fontos információ: A cím neve, illetve a cikk szövege is a HammerWorld oldaláról került lementésre. A cikk közepén lévő piros kiemelésre klikkelve a HammerWorld korábbi cikkjére mutat,ahol Antal Nimród nyilatkozott a filmről. Ezen cikk 2013. augusztus 29.-én, azaz ma került fel a Hammer oldalára!

Szeptember végén itthon is bemutatásra kerül az Antal Nimród rendezésében elkészült 3D-s Metallica film. Először a budapesti Cinema City Aréna Pláza IMAX termében forog majd a film, október 4-től pedig elindul a rendes forgalmazás.


A Through The Never világpremierje szeptember 9-én lesz a torontói filmfesztiválon, ahol a csapat is nyilatkozik majd a sajtó képviselőinek, pár nappal később, szeptember 12-én pedig Lars Ulrich és Robert Trujillo már Berlinben lesz, ahol szintén bemutatják a mozifilmet.


Interjú és infók a film kapcsán, kattints ide!


Az USA-ban szeptember 27-től kezdik vetíteni a Through The Nevert, Németországban pedig szeptember 30-tól.

METALLICA - Through The Never - feliratos előzetes 1


METALLICA - Through The Never - feliratos előzetes 2



2013. augusztus 25., vasárnap

Blaze Bayley - The King of Metal kritika más szemmel

Rengeteg olyan írás jelenik meg a neten, ami szidja ezt a CD-t. Én nem szeretnék beállni ebbe a sorba, hanem rajongói szemmel, más szempontok alapján szeretném bemutatni a lemezt.
Kezdjük a nyilvánvaló hiányosságokkal: Igen, a lemez nincs valami jól megkeverve, főleg ha az azelőtti albumot nézzük,akkor kimondottan szar hangzása van az anyagnak. A legtöbb dal némiképp depressziósabb az átlagnál ( kivéve a One more Step, The King of metal és a Fighter című dal,ami kimondottan pozitív szemléletű dal), de ez betudható annak, hogy sokadjára kellett átszerveznie a bandáját,meghalt a felesége, küzd a bipoláris zavarával. 
Viszont amit kiemelnék, azok a szövegek (legyenek bármilyen depressziósak, vagy éppen keresik a kiutat, vagy akár emlékezés Dimebag Darrell-ről esetleg egy másik számban Ronnie James Dio-ról) nagyon jül sikerültek. Illetve aki hallotta élőben a dalokat akár tavaly ( koncertbeszámoló itt ) az tudhatja, hogy a dalok rendkívül jól szólnak élőben, és minden a helyén van. És azt se felejtsük el, hogy ez a CD magánkiadásban került a közönség elé, Steve Harris, az Iron Maiden főnök anyagi segítségével, de még így is limitáltak voltak a lehetőségei. 
Úgy gondolom, hogy a dalok többszöri hallgatásra fognak "átjönni", meg kell adni neki a megfelelő időt. Becsülöm mindazt, amit a Maiden-es munkássága után elért, mert nem lehet kis dolog mindent a nulláról, immáron 14. éve, sokadik alkalommal mindent újjáépíteni: kidobni a menedzsereket,akik lehúzzák anyagilag, a megbízhatatlan ex-tagok lelépése, stb. Így én 8 pontot simán tudok adni a maximális 10-ből.

Itt tudjátok megrendelni a King of Metal albumot. Felhívnám a figyelmet az akusztikus albumra, amely Russian Holiday névre hallgat. Illetve meg lehet a webshopban rendelni a nemsokára megjelenő Soundtracks of my life válogatást, amelyen 2 új dal is hallható lesz!!!!!